kwi @ work

Bedrijfs Bootcamp is super cool!

1 team 1 taak. Er zijn veel voordelen als je werknemers samen trainen na hun werkdag. Zoals teambuilding, samenhorigheid en ze blijven fit en vitaal, dus minder ziekmeldingen.

deze bedrijven gingen je voor!

Lees meer over de resultaten die wij samen met onze klanten hebben behaald. En ontdek wat wij samen met jou kunnen bereiken.
Nadat ik zelf al een paar jaar was getraind door Gion, wilde ik dat natuurlijk mijn collega’s niet onthouden. En wat is er nou lekkerder om na een hectische maandag je hoofd leeg te maken en je collega’s te zien stuk gaan? Nou dat is dus wat wij deden, iedere maandag tussen de archief modellen. Vol enthousiasme en met de heerlijkste beats konden we met elkaar lachen en soms ook huilen van de verzuring. De manier waarop de training was ingestoken maakte dat we allemaal konden deelnemen. Oud, jong, fit en niet zo fit. Elke week werd de groep groter en de spierpijn wat minder. Helaas zijn we door covid nu even op onszelf en onze eigen motivatie aangewezen.. But we will be back! Want met fitbykwi is de maandag zo slecht nog niet.
De bootcamp van Gion is te omschrijven als een uitdagende en pleziervolle bootcamp. Met zijn energieke manier van coachen en aanstekelijke enthousiasme sleepte hij ons er doorheen als het echt zwaar werd. Gepaard met geklaag en vooral ook gelach hadden wij elke week een leuke bootcamp als afsluiter van een zware werkdag. Gion heeft onze conditie een verschrikkelijk goede schop onder de kont gegeven. We hebben spierpijn gehad in spieren waarvan we niet eens wisten dat we ze hadden.
Met een vaste groep collega's genieten wij wekelijks van een enthousiaste en vrolijke training van FitByKwi. We starten direct na onze werkdag buiten ons kantoor. Gion zorgt vervolgens voor een uitgebreide training waarbij iedere collega op zijn eigen niveau maximaal wordt uitgedaagd. Een heerlijke sportieve break, midden in de week.