Resultaten die wij hebben behaald

Lees meer over de resultaten die wij samen met onze klanten hebben behaald. En ontdek wat wij samen met jou kunnen bereiken.

LINDA

Aandacht

Veel aandacht voor jouw persoonlijke doelen en wensen. Opgeknapt dankzij afwisselende en intensieve lessen. Zeker een aanrader.

Pien

bootcampen hoort nu bij mijn gewone levensstijl

Via Facebook zag ik regelmatig leuke foto s en filmpjes voorbij komen van een groep dames die in Moerenburg aan het bootcampen waren. Tijdens een weekje naar de zon heb ik Gion een bericht gestuurd met de vraag of ik aan mocht sluiten. Mijn goede voornemen na die vakantie was om weer lekker te gaan sporten. Ik kende niemand verder maar dat maakte niet uit. Gion reageerde meteen heel enthousiast en ik voelde me erg welkom! 2x in de week bootcampen hoort nu bij mijn gewone levensstijl. Ik kijk er echt naar uit om op maandagavond en donderdagavond te gaan.

Om een nog betere versie van mezelf te krijgen heb ik ook besloten om vier PT sessies te boeken. Dit was pittig op de vrijdag avond maar na die vier weken voelde ik me wel top! Gion zijn enthousiasme steekt me aan! Hij is zó gemotiveerd en wil écht voor iedereen het beste. Opgeven tijdens zo n PT sessie was geen optie. Ik ga nog steeds met super veel plezier 2x per week bootcampen en heb inmiddels ook veel vriendinnen enthousiast weten te maken.

Dana

#hopiliefde

Geweldige begeleiding , binnen 3 maanden 10 kilo kwijt.
kan het iedereen aanraden !!! #hopiliefde

Anne

Niks rustig aan opstarten, maar gas geven.

Tegenwoordig staat Gion elke vrijdagmorgen voordat ik ga werken voor de deur en wordt mijn huis ineens een gym. Niks rustig aan opstarten, maar gas geven! Het was even switchen maar nu kan ik me geen fijner begin van de dag meer voorstellen. De rest van de dag breng ik stuiterend van de energie door. Elke keer een tandje meer en een stukje beter. Het is fijn dat jij wijst op mijn vooruitgang want ik zie dat zelf vaak niet. Zo bouw je samen een succesverhaal en dat is echt gaaf!

Hoe Gion dat voor elkaar krijgt? Hij traint niet alleen bijzonder toegewijde vrouwen maar is zelf ook een bijzonder toegewijde coach. Dat in combinatie met oog voor lichaam, geest en looks vormt een totaalpakketje met een gouden strikje erom. Oh ja en het is gewoon heel leuk, dat werkt vooral heel goed!

Dankjewel Gion Hopiliefde.

Nelien

Gion krijgt vijf sterren!

Gion krijgt vijf sterren! Hij is een top coach, daagt je keer op keer uit, weet het beste uit je naar boven te halen, hij helpt je mooie resultaten te boeken en geeft je het gevoel dat je de wereld aan kunt. Of het nou gaat om personal training of bootcamp; hij helpt je de beste versie van jezelf te worden.

Maxime

Gion haalt net dat beetje extra eruit

Als ik met Gion sport dan haalt hij net dat beetje extra eruit. Je denkt dat je moe bent en niet meer verder kunt maar met Gion’s enthousiasme, pit en krachtige uitstraling weet je net dat beetje extra te geven! Resultaat is dat je zelf harder getraind hebt en extra voldaan bent na je training.

Kirsten

Trainen tegen lyme

Lieve Riggion, wat ben ik blij met de trainingen die we samen doen, twaalf stuks om precies te zijn om mijn ziekte van Lyme tegen te gaan. Samen gingen wij voor deze overwinningen en wat ben ik trots en super blij met jou want, we did it! Zonder jou trainingen had ik er heel anders bij gezeten een leuke bijkomstigheid is dat ook 3% vet ben verloren en twee kilo spiermassa heb opgebouwd. Ik ga gewoon kei hard door met trainen en ga jou positiviteit zeker gebruiken.Je ben een topper!! Bedankt voor alles.

Demi

Student

Wat ben ik blij dat ik begin van het jaar een proefsessie heb aangevraagd bij Gion! Als student hield het prijskaartje van een personal trainer me altijd een beetje tegen, maar het is het zeker waard (helemaal nu met studentenkorting!!). Alleen had ik het waarschijnlijk allang opgegeven, maar het lukt Gion altijd om je dat laatste beetje kracht nog te geven. Zeker als beginneling in een sportschool – die je toch stiekem wel een beetje intimiderend vind – is het fijn om door iemand begeleid te worden, zowel fysiek als mentaal. Naast de goede begeleiding is Gion erg betrokken en kun je goed met hem lachen, wat het overigens een stukje makkelijker maakt om je voet telkens weer in de sportschool te zetten. Resultaten zullen er zeker zijn, dus als je twijfelt, probeer het gewoon uit!!
Hij zegt altijd wel dat hij super trots is op zijn toppers, maar dat is natuurlijk wederzijds ook zo!

Dana

FitbyKwi is your answer

Vandaag na 90 dagen wil graag even de tijd nemen om Mr. Fit (by Kwi ) te bedanken voor de rollercoaster van de afgelopen maanden!

Het waren “Bloed Zweet En Tranen”

You pushed me to the next level!

En haat en #HOPILIEFDE lagen vaak niet ver van elkaar vandaan! Maar door jou enthousiasme en gedrevenheid heb ik die next level kunnen vinden in mezelf en met resultaat !

Tien kilo lichter en 32 cm minder van mij , kan ik trots naar mezelf kijken en zeggen … that we did it!

Mr fit ik wil je ontzettend bedanken voor deze kans !

En voor iedereen die opzoek is naar een betere versie van zichzelf zou ik zeggen , niet verder zoeken ….

FitbyKwi is your answer!

Nikki

Gion verlegt iedere week mijn grenzen

Ik sport nu ruim 2 maanden bij FitbyKwi, en ik kan niet anders dan het iedereen aanraden. Zowel met de personal training als de bootcamp verlegt Gion iedere week weer mijn grenzen. Trainingen op maat die me blijven uitdagen. En bovenal heb ik ontzettend veel plezier. Want buiten dat Gion een enorm professionele trainer is, is hij ook een mega enthousiast en optimistisch persoon. Hij is echt in mij geïnteresseerd en motiveert me ook buiten de sportschool.

Als je op zoek bent naar trainingen op maat, resultaat, uitdaging, motivatie en plezier dan zit je bij FitbyKwi aan het juiste adres.

Fatima

Ik voel me vooral beter én fitter dan ooit

Zo’n 8 weken na de bevalling van mijn tweede kind besloot ik om met de hulp van een PT mijn lichaam weer “in shape” te krijgen, enerzijds fysiek, maar vooral ook om mij energieker te voelen en weer volop van het leven te kunnen genieten als moeder met 2 jonge kinderen en een veeleisende baan. En nu, slechts 12 weken verder, ben ik slanker dan ooit, strakker dan ooit, maar -en dat is het belangrijkste- voel ik me vooral beter én fitter dan ooit 😁.
De klik met Gion was er vanaf het eerste moment. Zijn eindeloze energie, vrolijkheid en passie werkt aanstekelijk en maakt elke sportsessie tot een hoogtepunt. Elke sessie gingen we tot het uiterste, en het verbaasde hoe snel ik verandering zag in mijn lichaamsvormen, uithoudingsvermogen en kracht. De begeleiding beperkte zich niet alleen tot het sporten, de combinatie met zijn voedingsadviezen en “levenswijsheden” hebben mij geholpen mijn levensstijl aan te passen en bewuste(re) keuzes te maken. Ik was en blijf een absolute zoetekauw, maar Gion heeft mij geleerd dat je best kunt snoepen zonder schuldgevoel 🍰🍦.
Ik kan elke dame die wilt werken aan de beste versie van haarzelf FitbyKwi van harte aanbevelen, ik had mij echt geen betere Personal Trainer kunnen wensen.
Dankzij Gion ben ik 25 cm verloren, maar wat ik heb gewonnen is met geen getal uit te drukken. Ik weet dat ik de rest van mijn leven zal profiteren van de investering die ik heb gedaan om een betere versie van mijzelf te worden, en dat maakt iedere euro echt meer dan waard.

Roxx

Gion is een Top PT

Gion is een Top PT, zeker 5 sterren waard!! Hij heeft mij gemotiveerd en goed getraind totdat ik uiteindelijk weer op mijn gewenste gewicht was.

Tamara

Een betere versie van mezelf met Gion

Ik ga een poging wage­n om duidelijk te mak­en dat ik heel erg bl­ij ben met mijn toege­wijde, enthousiaste e­n motiverende persona­l trainer Gion.

Ik geef toe dat ik ni­et de meest makkelijk­e persoon ben om te c­oachen, ik had eigenl­ijk ook helemaal geen­ zin om met mijn druk­ke agenda ook nog een­s te gaan sporten, he­t voelde echt als een­ verplichting, maar i­k voelde me futloos e­n wilde meer energie,­ dus er zat niets and­ers op…

Gion heeft met zijn h­umor, enthousiasme en­ goede aansporing mij­ weten te motiveren o­m door te zetten. En ­met zijn afwisselende­ en op maat gemaakte ­trainingsprogramma, w­aarbij hij kracht-, c­onditie- en buikspier­oefeningen combineert­, heeft hij mij gehol­pen om fitter te word­en.

En als je dan denkt d­at de oefeningen je w­at beter afgaan en je­ geen spierpijn meer ­hebt, verhoogd hij de­ intensiteit van de o­efeningen. Dit doet h­ij met zo’n brede gli­mlach op zijn gezicht­, dat je het acceptee­rt en bereid bent een­ stapje extra te zett­en en tot het gaatje ­te gaan.

En ik ben niet alleen­ fitter, na zes weken­ twee keer in de week­ met Gion getraind te­ hebben ben ik ook 28­ centimeter kwijt. En­ dat terwijl ik gewoo­n wekelijks (meerdere­ malen) uit eten blij­f gaan en relatief we­inig heb gedaan aan m­ijn voedingsschema. I­k heb tijdens mijn in­take met Gion ook aan­gegeven dat ik daar n­iets aan wilde verand­eren, en dat respecte­ert hij ook. Alleen m­oet je dan niet op so­cial media zetten dat­ je uit eten bent gew­eest, want dan reagee­rt Gion met: “ Komt h­elemaal goed volgende­ training, extra burp­ees”.

Maar wat ik ook belan­grijk vind is dat ik ­door Gion sporten leu­k ben gaan vinden. Me­t Gion sparren is ech­t het leukste wat er ­is. Had nooit verwach­t dat ik dit zou zegg­en, maar daar kan ik ­echt naar uitkijken. Tijdens die sparsessi­e pusht hij mij totda­t ik leeg ben, en op ­dat moment kan ik hem­ wel vervloeken, maar­ na afloop geeft dat ­zo’n heerlijk gevoel.

Ik ben blij dat ik de­ stap heb gezet om co­ntact op te nemen met­ Gion. Gion helpt me ­echt op weg naar ‘een­ betere versie van me­zelf’.

Danique

Trainen met Gion is a­ltijd een feestje

Me­t zijn humor en posit­iviteit weet hij mij ­altijd weer te motive­ren en stimuleren om ­de beste versie van m­ezelf naar boven te h­alen. In juni ben ik ­gestart met twee keer­ per week bootcamp tr­aining. Daarbij ben i­k op mijn voeding gaa­n letten en ben ik ve­le kilo’s verloren. G­ion is een zeer betro­kken en gedreven coac­h en houdt rekening m­et iedereen zijn nive­au. De bootcamp train­ingen zijn intensief,­ afwisselend, uitdage­nd en fun!

Maryam

Afwisseling en uitdaging

Lessen zijn altijd afwisselend en uitdagend. Gion laat je je grenzen opzoeken en verleggen.

Fredelien

Een echte levensveranderaar

Personal trainer Riggion Kwidama trotse eigenaar van FitbyKwi staat voor mij gelijk aan een echte levensveranderaar, een stok achter de deur, een luisterend oor, een maatje/schouder als je dit nodig hebt, een brok positiviteit die in staat is je uit een negatieve spiraal te halen en daarnaast is hij ook elke seconde van de dag toegewijd naar zijn klanten – zelfs buiten de trainingen om. Een coach en personal trainer waarbij je weet dat je er niet alleen voor staat, je werkt samen aan doelstellingen en bent samen trots op goede resultaten.

Riggion is oprecht, betrokken, verantwoordelijk en hij is ook in staat je volledig te motiveren om grote stappen te maken. Bij zijn gesprekken en trainingen gaat het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook de mentale gemoedstoestand. Hierdoor leer je in het dagelijkse leven bewust te worden van jezelf, je gezondheid en vooral ook je eigen geluk.

Als een bijzonder toegewijde vrouw ben je bij FitbyKwi in goede handen om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Het laatste zetje die je nodig hebt om jouw doelen te behalen, kan je hier vinden. Bij dezen wil ik je super bedanken voor je hulp, tijd, positieve energie en niet te vergeten je geduld. Ga zo door om nog meer bijzonder toegewijde vrouwen te coachen en te trainen naar de beste versie van zichzelf.

KIM

90 dagen kunnen je veranderen

Maandag 22 juni ben ik met de 90 dagen programma gestart bij FitbyKwi. Voordat ik de stap had gemaakt om personal training te volgen. Is hier flink wat voor af gegaan, de afgelopen jaren zat ik niet goed in mijn vel. Ik had moeilijke jaren achter de rug en dit was ik gaan uiten door het eten van verkeerde dingen en veel werken. Langzaam maar zeker kwamen de kilo’s er bij aan. Maar gelukkig sinds een jaar heb ik meer stabiliteit en ben ik heel gelukkig. En ben vanaf vorig jaar november mijn voeding gaan aanpassen voor mijn huwelijk in Juni. Na gemiddeld tot juni 10 kilo afgevallen te zijn was ik nog niet tevreden en bleef ik stil staan in gewicht. Toen zag ik op Facebook een win actie bij FitbyKwi met prachtige progressiefoto’s van de dames helaas had ik de actie niet gewonnen.

Mijn intresse was gewekt!

Als ik nu terug kijk op dat moment kan ik met recht zeggen dat dit de beste keuze in mijn leven is geweest. Ik heb geleerd me bewust te zijn van mijn eigen gedrag doordat bepaalde gewoonten definitief zijn afgeleerd, besef ik me dat ik nooit meer terug ga naar mijn vroegere eet- en leefstijl gewoonten. Daarnaast heb ik de structuur in mijn leven terug, en geniet ik heel erg van de trainingen. Niet alleen lichamelijk maar vooral mentaal heb ik z’n verandering doorgemaakt! Ik kijk onwijs uit naar de rest van de trainingen By FitbyKwi!

Graag wil ik mijn Personal Trainer Riggion bedanken voor hem lieve, oppeppende en meelevende berichtjes en de support die ik altijd krijg!

Totaal 25 kilo en 53 cm eraf.

Clasina

Bad-ass

Op 1 september 2017 had ik er genoeg van. De weegschaal liet een nieuw dieptepunt zien, de winter was in aantocht en mijn conditie liet te wensen over. Bij Arendse had ik voor de zomervakantie van Gion zijn visitekaartje aangenomen en ineens leek de tijd er rijp voor. ‘s Ochtends stuurde ik hem via Facebook een berichtje en ‘s middags om half 3 hadden we al een kennismakingsgesprek.
Het viel me meteen op hoe positief Gion was en hoe vrolijk. Dat was precies waar ik naar op zoek was, want in de wintermaanden wil ik me nog weleens een beetje depri voelen. Tijdens de kennismakingstraining was ik binnen 7 minuten helemaal stuk en lag ik op de grond te wachten tot de sterretjes verdwenen. Dat was een mooie bevestiging van mijn gedachte dat het nodig was om te gaan trainen. Gion werd gedurende 3, en uiteindelijk 6 maanden mijn stok achter de deur om te trainen, maar bood ook een luisterend oor en gaf me veel adviezen voor in het dagelijks leven.
En dan de trainingen. Eén keer in de week ging ik met Gion aan de slag en de rest van de week deed ik twee groepslessen bij Arendse. Ik zag bijna altijd behoorlijk op tegen de training met Gion. Niet omdat het geen goede training was. Nee, het was juist een hele goede training waarin ik altijd verder moest gaan dan mijn eigen grens. Als ik een oefening deed en ik kon er nog bij praten, dan kon ik er vergif op innemen dat er óf meer gewicht bij moest óf dat de 15 herhalingen opgehoogd werden óf dat dat die ene minuut er twee of drie werden. Wonderlijk genoeg blijk je dan veel meer te kunnen dan je zelf dacht en dat is zeer bevredigend. Dus uiteindelijk voel je je na zo’n training echt sterk en ‘bad-ass’. De aller- allerzwaarste oefening van het laatste half jaar was ongetwijfeld de legpress piramide. Vraag er maar eens naar als je een goede dag hebt. 😉
Al met al sta ik veel minder op de weegschaal, maar vind ik dat gewicht ook niet meer zo heel belangrijk. Ik ben zeker wat kilootjes kwijtgeraakt, maar ik ben vooral veel sterker geworden. Zowel lichamelijk en geestelijk. Inmiddels is het maart en komt – hopelijk – die lente er een keer aan. Maar als ik straks in de herfst weer in een dipje raak, dan schakel ik gewoon Fitbykwi weer in, want met hopiliefde krijgt hij iedereen aan het trainen.
En tot slot. Wat Gion geen enkele keer gedaan heeft, is zeggen dat ik iets niet mocht. Dat vond ik misschien wel het meeste ‘bad-ass’ aan hem.