REVIEWS

RIGGION KWIDAMA

– Bootcampen hoort nu bij mijn gewone levensstijl

Via Facebook zag ik regelmatig leuke foto’s en filmpjes voorbij komen van een groep dames die in Moerenburg aan het bootcampen waren. Tijdens een weekje naar de zon heb ik Gion een bericht gestuurd met de vraag of ik aan mocht sluiten. Mijn goede voornemen na die vakantie was om weer lekker te gaan sporten. Ik kende niemand verder maar dat maakte niet uit. Gion reageerde meteen heel enthousiast en ik voelde me erg welkom! 2x in de week bootcampen hoort nu bij mijn gewone levensstijl. Ik kijk er echt naar uit om op maandagavond en donderdagavond te gaan.

Om een nog betere versie van mezelf te krijgen heb ik ook besloten om vier PT sessies te boeken. Dit was pittig op de vrijdag avond maar na die vier weken voelde ik me wel top! Gion zijn enthousiasme steekt me aan! Hij is zó gemotiveerd en wil écht voor iedereen het beste. Opgeven tijdens zo n PT sessie was geen optie. Ik ga nog steeds met super veel plezier 2x per week bootcampen en heb inmiddels ook veel vriendinnen enthousiast weten te maken.

Pien
Pien– FitbyKwi is your answer

Vandaag na 90 dagen wil graag even de tijd nemen om Mr. Fit (by Kwi ) te bedanken voor de rollercoaster van de afgelopen maanden!

Het waren “Bloed Zweet En Tranen”

You pushed me to the next level!

En haat en #HOPILIEFDE lagen vaak niet ver van elkaar vandaan! Maar door jou enthousiasme en gedrevenheid heb ik die next level kunnen vinden in mezelf en met resultaat !

Tien kilo lichter en 32 cm minder van mij , kan ik trots naar mezelf kijken en zeggen … that we did it!

Mr fit ik wil je ontzettend bedanken voor deze kans !

En voor iedereen die opzoek is naar een betere versie van zichzelf zou ik zeggen , niet verder zoeken ….

FitbyKwi is your answer!

Dana
Dana– Niks rustig aan opstarten, maar gas geven.

Tegenwoordig staat Gion elke vrijdagmorgen voordat ik ga werken voor de deur en wordt mijn huis ineens een gym. Niks rustig aan opstarten, maar gas geven! Het was even switchen maar nu kan ik me geen fijner begin van de dag meer voorstellen. De rest van de dag breng ik stuiterend van de energie door. Elke keer een tandje meer en een stukje beter. Het is fijn dat jij wijst op mijn vooruitgang want ik zie dat zelf vaak niet. Zo bouw je samen een succesverhaal en dat is echt gaaf!

Hoe Gion dat voor elkaar krijgt? Hij traint niet alleen bijzonder toegewijde vrouwen maar is zelf ook een bijzonder toegewijde coach. Dat in combinatie met oog voor lichaam, geest en looks vormt een totaalpakketje met een gouden strikje erom. Oh ja en het is gewoon heel leuk, dat werkt vooral heel goed!

Dankjewel Gion Hopiliefde.

Anne
Anne
DALÍ

Door de coaching van Dalí ben ik bewuster gaan eten en geniet ik meer van alles wat ik eet. Ik heb ontdekt hoeveel lekkere dingen je kunt maken zonder toegevoegde ongezonde producten. Mijn eetpatroon is veranderd en nog steeds ontdek ik nieuwe creaties met gezonde voeding door de tips van Dalí. Een erg fijne coach die ziet wat je valkuilen zijn en samen bekijkt wat je kunt verbeteren om gezonder te eten en te genieten van wat je eet.

Meike
MeikeIn plaats van calorieën te tellen kijk ik nu meer naar overige ingrediënten. Wat is goed voor mijn lichaam, welke voedingsstoffen heb ik nodig. Ik eet gevarieerder, verser en lekkerder. Het afvallen gaat heel geleidelijk, ik heb minder behoefte aan tussendoortjes (suikers) en voel me er prima bij. De gesprekken waren goed, ik was steeds gemotiveerd om nóg wat andere dingen uit te proberen. Het stap-voor-stap werken, steeds nieuwe
doelen stellen werkte voor mij erg goed. Daarnaast kreeg ik advies op maat: heel fijn!

Lianne
LianneOp eigen houtje afvallen lukte me al meerdere keren. Dit op een gebalanceerde en verantwoorde manier doen was echter altijd een probleem, waardoor de kilo’s er binnen no time weer aanzaten. Door de coaching van Dalí ben ik nu al 10 kg kwijt en still going strong. En dat allemaal op een fijne manier zonder honger te hebben en in het weekend nog te kunnen genieten van een hapje en drankje. Hierdoor heb ik een lifestyle te pakken die ik ook daadwerkelijk kan volhouden.

Ik kijk telkens weer uit naar de afspraken met Dalí, ze weet je op een vrolijke en eerlijke manier enthousiast te maken en te motiveren.

Esther
Esther
JAIMY FRANKEN

Evenals meditatie en alles rondom mindfullness, helpt yoga mij om meer in het ‘nu’ te zijn. Op mentaal vlak ervaar ik meer rust en door de adem, als energie, in mijn lichaam te sturen, groeit ook mijn fysieke kracht. Dit alles draagt bij mij bij aan een gevoel van controle en bevestiging van een positieve ideeënwereld. De lessen van Jaimy zijn gestructureerd en kennen een, naar mijn inzicht, goede opbouw. Er zit geen haast en/of stress in de lesvoering en er is ruimte voor individuele aandacht. De rust en positiviteit die ze uitstraalt draagt verder bij aan een open -en gezellige atmosfeer in de yogaruimte. Het is een hele fijne plek om aan/met jezelf te werken en ik kan het iedereen aanraden.

Hein
HeinIk merk aan mezelf sinds ik yoga beoefen dat ik tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden rustiger kan zijn in mijn leef. Ik heb een zware baan, als ik werkdruk op voel komen dan kan ik makkelijker ontspannen, rustiger worden. Kan druk, stress e.d. makkelijker loslaten. Ik kan ook meer genieten van bepaalde gebeurtenissen, meer bewust zijn van het hier en nu. De lessen bij Jaimy’s Yoga ervaar ik als erg fijn. Juiste aandacht voor de klant, fijne rustige stem en houding. Ik merk dat er genoeg kennis is van het vak. De setting waar de lesgegeven wordt is goed en voorbereidt.

Ellen
EllenMijn eerste les bij Jaimy was een hele ervaring. Meteen vertrouwd en relaxed. Een zeer professionele les en een hele fijne ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Yoga heeft impact op mijn zelfbewustzijn. Zelfbewustzijn is het vermogen om met jezelf om te gaan. Dit doe je op een vooral positieve manier

Jacqueline
Jacqueline